Design.

State of the art gevel design 
Studio Solarix is gedreven om de mooiste en meest duurzame gevels te ontwikkelen. Het Solarix paneel is veel meer dan een zonnepaneel, niet weggestopt op het dak, maar onderdeel van de gebouwuitstraling als gevel. Solar design dus. Een volledig geïntegreerd gevelsysteem met vrijheid in afmetingen, kleuren en structuren. Als ontwerpers werken wij aan prints en designs die resulteren in bijzondere en groene gevels van gebouwen én bijdragen aan een mooi nieuw straatbeeld. We hebben hiervoor een speciale printtechniek ontwikkeld om dat te bereiken.

Interactief gevel design
Het realiseren van een groene gevel die energie opwekt is een nieuwe mogelijkheid om de bebouwde omgeving op een mooie manier te verduurzamen. Het state-of-the-art gevel design levert een stevig en duurzaam statement en de mogelijkheid via leds en sensoren slimme toepassingen te creëren. Zoals een lichtontwerp dat reageert op de weersomstandigheden. Zo maakt solar design de gebouwen ook speelser en interessanter.

Maatwerk en eigen collectie in gevel design
Solar design van Solarix is toepasbaar bij zowel nieuw te ontwerpen gebouwen als bij herontwikkeling en renovatie. Wij kunnen daarbij de gevel specifiek mee-ontwerpen, in samenwerking met de projectarchitect. Ook is het mogelijk om voor de gevel te kiezen uit één van onze standaard collecties. Op deze manier ontzorgen wij klanten, waarbij wij naast ontwerp ook kunnen faciliteren in subsidieaanvragen en zelfs onderhoud. Als koploper in solar design werken we samen met gerenommeerde (inter)nationale partners.
 

Contactgegevens

Reinier Bosch

reinier@studio-solarix.nl
+31(0)6 44 97 60 94

LinkedIn

Marloes van Heteren

marloes@studio-solarix.nl
+31(0)6 14 26 42 43

LinkedIn