Lunchlezing

Wist je dat Studio Solarix ook lunchlezingen geeft? Maak kennis met onze inspirerende solar design gevels en ontdek de kansen van zonne-energie gevels voor de toekomst.

Een bijzonder gebouw dat energie oplevert. Een gevel die zichzelf terugverdient. Studio Solarix ontwerpt en levert  mooie producten en gevels die een significante bijdrage leveren aan de klimaatoplossing en energieneutraal wonen. Een toekomstgerichte oplossing die we nu kunnen toepassen en al hebben toegepast in een aantal projecten in Nederland.

Wat is een lunchlezing? 

Zoals de naam al doet vermoeden, vinden onze lunchlezingen plaats rond het middaguur en zijn ongeveer een half uur tot een uur. 

Graag laten we jullie kennismaken met gevels die energie opwekken! We gaan in gesprek over de collectie, kleuren, texturen en uiteraard ook over de businesscase, terugverdientijden en jullie ervaringen.

Een aansprekende en inhoudelijke lezing en daarmee de ideale manier om kennis te maken met Studio Solarix en onze werkwijze. Uiteraard zijn wij na de lezing beschikbaar voor een praatje en al je vragen!

Voor wie?

Architecten, bouwkundigen en projectontwikkelaars. 

Locatie: Momenteel vinden onze lunchlezingen digitaal plaats via Zoom.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een direct een lunchlezing aan te vragen.

Neem contact op
Reinier Bosch
info@studio-solarix.com +31(0)644 97 60 94
Marloes van Heteren
info@studio-solarix.com +31(0)644 97 60 94