a
a

Staalweg.

1+1=3. Studio Solarix helpt in winnen ontwerptender. In opdracht van architect Du Croq&van Zutphen heeft Studio Solarix de gevel voor het nieuwe gebouw aan de Staalweg in Delft ontworpen. De gevel sluit naadloos aan op het ontwerp waarmee aan identiteit en duurzaamheid gewonnen wordt. Het concept bleek in het tenderproces van doorslaggevend belang. De verdiepingshoge gevel levert een sterke eenheid met het gebouwontwerp. Gewikkeld om het gebouw, met verschillende texturen en ori├źntaties, levert Solarix zo een aanzienlijke bijdrage in de uitstraling.

We gaan als solarix hier een nieuwe uitdaging aan om de gevel als een prefab totaal element te ontwerpen: maximale energieopbrengst, tegenhouden geluidshinder, esthetisch mooi vormgegeven en gemakkelijk snel te installeren. Een hele mooie uitdaging waar ons team mee aan de slag is!

 

Contactgegevens

Reinier Bosch

reinier@studio-solarix.nl
+31(0)6 44 97 60 94

LinkedIn

Marloes van Heteren

marloes@studio-solarix.nl
+31(0)6 14 26 42 43

LinkedIn