Techniek.

Techniek

Nieuwste techniek passen we toe in nieuwe generatie zonnepanelen
Onze missie en visie is om de producten duurzaam en circulair te ontwikkelen. Voortdurend zijn we bezig met innovatie en nieuwe mogelijkheden. In samenwerking met TU Eindhoven en Solliance hebben we gewerkt aan een dunne film zonnecel gelamineerd in bio-composiet.  We kunnen nu op maat geknipte dunnefilm solar maken voor gebogen vormen. Hiermee kunnen we diverse texturen maken en verschillende kleuren en technieken toepassen. Dit is voor kleine projecten nu beschikbaar en we werken hard aan de opschaling hiervan.

Energieopbrengsten verbeteren
Op elektronisch niveau ontwikkelen we op dit moment een systeem waarin elk paneel onafhankelijk van zijn oriëntatie wordt geoptimaliseerd. Op deze manier ontstaat voor het volledige gevelontwerp technisch meer vrijheid en tegelijkertijd verhogen de energieopbrengsten door het jaar heen.

Techniek helpt ook in funfactor
De ontwikkeling gaat ook door op sensorenniveau. Ons doel is hierbij om de gebouwde omgeving meer adaptief en reagerend op de gebruiker te maken. Dit sluit aan bij onze ambitie om mensen op een positieve manier te prikkelen en de gebouwen meer fun mee te geven.

Contactgegevens

Reinier Bosch

[email protected]
+31(0)6 44 97 60 94

LinkedIn

Marloes van Heteren

[email protected]
+31(0)6 14 26 42 43

LinkedIn