Visie.

Visie

Wat kan een duurzame design gevel bijdragen aan de energietransitie?
Er ligt een enorme uitdaging in de wereldwijde energievoorziening. Steden zullen groener, gezonder en slimmer moeten worden. Duurzaam en lokaal opwekken van energie is essentieel om het gebruik van fossiele grondstoffen fors te reduceren. De betekenis van zonne-energie als duurzame bijdrage in de energiemix neemt de komende decennia daarbij sterk toe.

Significante bijdrage voor een gezonde en mooie plek om te leven
Met Studio Solarix willen we op een mooie en inspirerende manier lokaal schone energie opwekken. Dit vanuit de drive dat we de wereld beter moeten achterlaten voor onze kinderen: een gezonde, fijne en mooie plek voor hen om te leven. Dit doen we met onze unieke design gevelpanelen met geïntegreerde zonnepanelen, waarmee we de markt verleiden en met de projecten een significante bijdrage leveren aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving. We gaan voor een transitie naar een gezondere wereld!

Duurzaam, mooi en interactief 
In de toekomst moeten alle gebouwen op een mooie manier energie opwekken via gevels. Om dit te kunnen realiseren verbinden wij techniek aan esthetiek. We willen concrete en nu toepasbare oplossingen bedenken voor de gebouwde omgeving. Met onze Solarix gevelpanelen ontwerpen en realiseren we duurzame interactieve en circulaire gevels waarmee gebouwen energieleverend worden, mooi zijn en andere mensen op een positieve manier prikkelen. Wij proberen zo de stad dichter bij de mens te laten staan.

Onze missie is de stad dichter bij de mens te laten staan door middel van mooie, slimme, duurzame en circulaire gevels.

Onze visie in de praktijk
Wij werken dagelijks aan een transitie naar een gezondere wereld met minder CO2 uitstoot. Onze oplossingen zijn toepasbaar in zowel nieuwbouw, renovatie als transformatie. Daarmee spelen wij in op de verduurzamingsopgave die ook voor de bestaande bouw zeer actueel is. In onze projecten lees je meer hoe we onze visie dagelijks in de praktijk brengen.
 

Info

info@studio-solarix.nl
+31(6) 44 976 094

Sales

Doormiddel van een persoonlijk gesprek kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die er op uw gebouw of ontwerp zijn. 

jasper@studio-solarix.nl

Adres

Mauritskade 64
1092 AD Amsterdam