Visie.

Visie

Er ligt een enorme uitdaging in de wereldwijde energievoorziening
Duurzaam en lokaal opwekken van energie is essentieel om het gebruik van fossiele grondstoffen fors te reduceren. De betekenis van zonne-energie als duurzame bijdrage in de energiemix neemt de komende decennia daarbij sterk toe.

Significante bijdrage voor een gezonde, fijne en mooie plek om te leven
Studio Solarix heeft de handschoen opgepakt vanuit de drive dat we de wereld echt beter moeten achterlaten voor onze kinderen: een gezonde, fijne en mooie plek voor hen om te leven. Het is de ambitie van Studio Solarix om de wereld van de zonnecellen te veranderen door een nieuwe generatie zonnepanelen te introduceren en daarmee een significante bijdrage te leveren aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Duurzaam, mooi en interactief
In onze visie ligt de kern in het verbinden van techniek aan esthetiek. We willen concrete en nu toepasbare oplossingen bedenken voor de gebouwde omgeving: actieve gevels ontwerpen met behulp van Solarix gevelpanelen, waarmee gebouwen energieleverend worden, mooi zijn en andere mensen op een positieve manier prikkelen.

Onze missie is de stad dichter bij de mens te laten staan door middel van mooie, slimme, duurzame en circulaire gevels.

Onze visie in de praktijk
Wij werken dagelijks aan onze om missie mens en stad bij elkaar te brengen. Onze oplossingen zijn toepasbaar in zowel nieuwbouw, renovatie als transformatie. Daarmee spelen wij in op de verduurzamingsopgave die ook voor de bestaande bouw zeer actueel is. In onze projecten lees je meer over hoe we onze visie dagelijks in de praktijk brengen.

Contactgegevens

Reinier Bosch

[email protected]
+31(0)6 44 97 60 94

LinkedIn

Marloes van Heteren

[email protected]
+31(0)6 14 26 42 43

LinkedIn