Het eigentijdse antwoord op de energietransitie.

Met Solar Design gevels gaan we de energietransitie versnellen.

Wij maken Solar Design voor gevels. Met innovatieve zonnepanelen op gevels draagt Studio Solarix bij aan de ontwikkeling van slimme steden waarin gebouwen meer energie opwekken dan ze verbruiken. In deze nieuwe generatie gevelpanelen koppelen we zonne-energie aan schoonheid in de gebouwde omgeving. Studio Solarix wil energie geven aan mensen en gevels.

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze eigen kleurencollectie gevel zonnepanelen, die zorgen voor optimale kleur en energie. Met het Solarix Solar systeem realiseren wij hoogwaardige duurzame gevels.
Studio Solarix werkt aan toekomstgerichte oplossingen die nu toepasbaar zijn. Onze energie opwekkende gevelpanelen zijn volledig geïntegreerd in de uitstraling van slimme gebouwen. Naast een gevel die energie levert, kunnen we met LEDs en sensoren SMART gevels maken die reageren op weersomstandigheden of voorbijgangers. Een actieve zonnegevel met een combinatie van schoonheid en hersens. Studio Solarix biedt hiermee het eigentijdse antwoord op slimme steden en de energietransitie.

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Bekijk de collecties in gebruik

Voor de meest recente ontwikkelingen