Wij maken Solar Design voor gevels!

De gebouwde omgeving veroorzaakt 36% van alle Co2 uitschoot. Doormiddel van innovatieve zonnepanelen op gevel draagt Studio Solarix bij aan de ontwikkeling van slimme steden waarbij gebouwen meer energie opwekken dan ze gebruiken en zo de Co2 uitstoot verminderen.
Wij koppelen in onze nieuwe generatie gevelpanelen zonne-energie aan schoonheid in de gebouwde omgeving. We noemen dit Solar Design. Studio Solarix wilt energie geven aan gevels en mensen. In onze studio ontwerpen we, realiseren we kwalitatief hoogwaardige duurzame projecten én ontwikkelen we eigen kleurcollecties voor onze panelen, die optimale kleur én energie geven.

Studio Solarix werkt aan toekomstgerichte oplossingen die nu toepasbaar zijn. Onze energie op- wekkende gevelpanelen integreren volledig in het uiterlijk van een slim gebouw. Naast een gevel die energie levert kunnen we door middel van LED’s en sensoren SMART-gevels maken die reageren op de weersomstandigheden of op mensen die voorbijlopen. Een actieve zonnegevel met een combinatie van beauty en brains. Studio Solarix biedt het eigentijdse antwoord op slim- me steden en de energietransitie.

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Bekijk de collecties in gebruik

Voor de meest recente ontwikkelingen